Activiteitencommissie

In 2010 is er door de Hervormde Gemeente te Stavenisse een activiteitencommissie gevormd om het 100 jarig jubileum van het kerkgebouw in 2011 te vieren.
Wat voor één jaar bedoeld was, heeft daarna een breder gevolg mogen krijgen.
Maar in mei 2017 zijn de commissieleden helaas afgetreden.
De kerkenraad wil het werk van de activiteitencommissie echter erg graag voortzetten en doet dat ook.
In de afgelopen jaren is bewezen dat de activeiten een waardevolle bijdrage aan ons gemeenteleven leveren.
Omdat veel van de huidige activiteiten in het licht staan van de kerkrestauratie is besloten om het werk van de activiteitencommissie (voorlopig) bij de commissie gebouwen onder te brengen.

De commissie heeft tot doel brede activiteiten te organiseren voor álle inwoners in en om Stavenisse.

Nog openstaande activiteiten in 2017:

7 oktober        Benefietconcert Joke Buis

2 november   Concert m.m.v. de Christelijke Zangvereniging Canticum uit Tholen en het Thools Mannenensemble

18 december Kerstconcert m.m.v. Gelegenheidskoor Stavenisse en Samengesteld Kinderkoor