Boekenruilen & spelletjesmiddag

Vanaf oktober tot en met mei is er op woensdagmiddag om de 4 à 5 weken van 14.00u tot 16.30u een leuke en gezellige middag in de Schuilplaats.BoekenruilenSpelletjes2
De datums vindt u in de agenda in de kerkbode en in Rondom de kerk.

Er is een gezellige koffiehoek met koffie, thee of fris en iets lekkers erbij te koop.
Je kunt er spelletjes doen of kleuren of tekenen of een puzzel maken en je kunt ook een spel of puzzel ruilen of kopen.
Je kunt er sjoelen – en op het eind van het seizoen winnen de 4 personen met de hoogste score een prijsje.
Er is een heel ruime keus aan boeken voor jong en oud, die je kunt ruilen of kopen .
De opbrengst is voor de kerk en de zending.

Kinderboeken - Bijbelse vertellingen - Jeugdboeken - Romans - Streekromans - Christelijke boeken - boeken over het Koningshuis - Kookboeken.BoekenruilenSpelletjes3

U en jij bent van harte welkom!

BoekenruilenSpelletjes1